Auto-Motor

auto motorDe auto of motor is een voertuig dat u dagelijks gebruikt om uzelf te verplaatsen. U gebruikt de auto of motor onder andere voor het werk, maar ook voor uitjes en zelfs om op vakantie te gaan. Misschien verwacht u het wel niet, maar ook uw auto of motor zit bomvol met techniek. Techniek is dan ook niet meer weg te denken uit auto’s. Vrijwel alle onderdelen in de auto of motor zijn zelf techniek of door middel van techniek geproduceerd. Autotechniek is dan ook een vrij breed gebied waar u alle kanten mee op kunt.

Auto’s in de toekomst

In de toekomst zullen auto’s nog meer techniek bevatten. Auto’s worden namelijk steeds geavanceerder en zelfvoorzienend. Het zal dan ook in de toekomst mogelijk zijn dat iedereen gebruik kan maken van zelfrijdende auto’s in plaats van het selectieve groepje mensen. Ook zal de veiligheid van auto’s steeds groter worden. In de toekomst zal het aantal verkeersongelukken zakken tot het minimale niveau door de steeds beter uitgeruste auto’s. Natuurlijk is het nog maar de vraag hoe autofabrikanten hier op in willen gaan spelen, maar zoals het er voor nu uit ziet, zijn ze erg vastberaden en komen de autofabrikanten maandelijks met nieuwe technieken uit die de veiligheid van auto’s vergroten.

Motoren en veiligheid

De laatste tijd is het erg veel in het nieuws. Motorrijders die komen te overlijden door ongelukken in het verkeer. Deze ongelukken worden onder andere veroorzaakt door te hoge snelheden en onoplettendheid. Er wordt dan ook hard aan gewerkt om de veiligheid voor motoren te vergroten. Er zal ook geavanceerde techniek worden toegepast om de veiligheid van de motorrijder te garanderen. Dit spaart niet alleen een hoop levens, maar ook nog eens veel geld.